CE Icon

RH1 Thermo-Higrometre

Yenilikçi sensör teknolojisi kullanarak bağıl hava nemini, mutlak hava nemini, çiy noktasını, ahşabın denge nem içeriğini ve sıcaklığı ölçmek için son derece doğru taşınabilir el tipi ölçüm cihazı

Bağıl hava nemini 0 ila 100%, çözünürlük 0,1%RH
Kalibrasyon 10 ila 90% ±1,5%RH (25°C'de)
Sıcaklık isteğe bağlı olarak °C ve °F olarak ayarlanabilir
Sıcaklık -10 ila +60°C, çözünürlük 0,1°C, 14 ila 140°F
Kalibrasyon ±0,3°C (25°C'de)
Çiy noktası -55 ila +60°C, çözünürlük 0,1°C, -67 ila 140°F
Mutlak hava nemi 0 ila 130 g/m³, çözünürlük 0,1g/m³
Ahşabın denge nem içeriği - UGL: 2 ila 30%, çözünürlük 0,1%
Kalibrasyon 5 ila 15%, doğruluk ±0,5% (25°C'de)

CE Icon

RH2 Hassas El Tipi Termo-higrometre

Geniş bir uygulama yelpazesinde kullanılmak üzere değiştirilebilir harici sensörlere sahip hassas termo-higrometre, laboratuvar, sentetik granüller, iklim ve çevre uygulamaları için manuel ve otomatik veri kaydı işlevine sahiptir.

Bağıl nem ölçümü kullanılan sensöre bağlıdır, çözünürlük: 0.1% RH
Sıcaklık isteğe bağlı olarak °C ve °F olarak ayarlanabilir
Sıcaklık ölçümü kullanılan sensöre bağlıdır, çözünürlük: 0.1°C
Çiy noktası -55°C ila +60°C, çözünürlük 0.1°C, -67°F ila 140°F
Mutlak nem 0 ila 130 g/m³, çözünürlük 0.1 g/m³
Denge nem içeriği 2% ila 30%, çözünürlük 0.1%
Sentetik granüllerin denge nem içeriği çözünürlüğü 0.01%

CE Icon

SW1 Küflenme ve Hava kalitesi ölçer

Mantar oluşumunun önlenmesi konusunda en önemli faaliyetlerden biri, bodrumları ve odaları havalandırmaktır. Ancak, istenmeyen nemden kurtulmak için doğru koşulların olması gerekir.

Mantar riskinin değerlendirilmesi (manto/azalan/artmış/yüksek/çok yüksek mantar riski),
Bağıl hava neminin ölçümü 0 ila 100%, çözünürlük 0.1%RH,
Sıcaklık gerektiğinde °C veya °F olarak ayarlanabilir,
Sıcaklık -10 ila +60°C / 14 ila 140°F arasında, çözünürlük 0.1°C,
Mutlak hava neminin ölçümü 0 ila 130 g/m³, çözünürlük 0.1g/m³

CE Icon

RH2 Su Aktivitesi Ölçer

Gıda su aktivitesinin (aw değeri) belirlenmesi için taşınabilir laboratuvar cihazı, veri kayıt işlevine sahiptir. Tereyağı, meyve karışımı, baharatlar, granüller, mantarlar, xylit, un, bisküvi veya sosis gibi malzemelerin yanı sıra su aktivitesi değerinin kontrol edilmesi gereken diğer tüm gıda türlerini ölçmek için uygundur.

Ölçüm aralığı 0.03 ila 0.98 su aktivitesi
Çözünürlük 0.001 aw
Kalibrasyon 0.10 ila 0.80 +/- 0.01 su aktivitesi
Kalibrasyon 0.00 ila 0.10 ve 0.80 ila 0.98 +/- 0.04 aw (25°C'de)
Sıcaklık aralığı 0 ila +50°C, kalibrasyon +/- 0.5°C (25°C'de)
Bağıl nem ölçüm aralığı 0 ila 100% RH, çözünürlük: 0.1% RH
Sıcaklık gerektiğinde °C veya °F olarak ayarlanabilir
Çiy noktası -55°C ila +60°C, çözünürlük 0.1°C, -67°F ila 140°F
Mutlak nem 0 ila 130 g/m³, çözünürlük 0.1 g/m³
Denge nem içeriği 2% ila 30%, çözünürlük 0.1%
Sentetik granüllerin denge nem içeriği çözünürlüğü 0.01%

image
image
image
image

MEVCUT KATALOG

Ensim Sensors 2024 Katalog